A házipékek reneszánsza
Régen természetes volt otthon sütni a kenyeret, míg napjainkban legtöbben csak a kenyérsütés eredményét élvezzük. Szerencsére egyre nő az olyan háziasszonyok és férfiak száma is, akik kedvet kapnak a kenyérsütéshez. Tóthné Libor Mária gasztroblogja és idén augusztusban kiadott nagyszerű szakácskönyve óriási segítség és inspiráció a házipékek számára. Nem elég a kedv, kell még odaadás, türelem, egy jó recept és persze az alapanyagok. Ne hagyjuk ki a szeretetet, amit Mária kiemelkedően fontosnak tart!
Az otthoni kenyérsütés reneszánszát éli, hiszen a házipékek felfedezik a kelt tészta varázsát. Tóthné Libor Mária receptjei is ezt a csodát tartogatják számunkra. Ez az egyedi könyv mindenkihez szól, aki valamilyen formában belépett a házipékek világába. Így kezdők és tapasztaltak is újdonságokkal találhatják szemben magukat ezen szakácskönyv lapozásakor. Bárkinél megesik, hogy a recept egy kis cetlire kerül fel, ami valahogy elvész a házban, de Mária könyve erre is megoldás, hiszen így már nincs szükségünk egyéb receptekre, mert minden ami fontos, azt megtaláljuk benne.