Ipari tűzhelyek olasz designnal
Az elmúlt évek gasztronómiai forradalma arra sarkallta a gyártókat, hogy minél jobb minőségű konyhai gépeket állítsanak elő versenyképes áron. A nagykonyhai berendezések egyik igazán sokoldalú eleme az ipari tűzhely, ami két fő csoportra tagolható: a gáz- és az elektromos tűzhelyek.
A gáztűzhelyek rendelkezhetnek kettő, négy vagy akár hat égővel, a elektromos tűzhelyek pedig kettő, négy és hat kör alakú, esetleg szögletes főzőlappal. Választhatunk sütővel vagy nélküle megalkotott kiviteleket.
A gyártó fontosnak tartotta, hogy kizárólag minőségi anyagokkal dolgozzon, így lehetséges az, hogy a fűtőelemek krómozottak és a szerkezet rozsdamentes acélburkolattal legyen ellátva. Az elektromos tűzhelyek között ne felejtsük el megemlíteni a kerámia lapos változatot. Egy ipari tűzhely beszerzése nem csekély befektetés, de gondoljunk arra, hogy ez a technológia és a minőségbeli kifogástalanság megfizethetetlen. Az sem elhanyagolható szempont, hogy egy professzionális ipari tűzhely ára hamar megtérül.